ATPtour.nl

ATP Tour de tennis spelers informatie site van NL

ATP tour
Aanrader van de maand juli is het Kournikova tennis spel

Menu

Artikelen
- Tennis Vakantie
Overige
- Sportwedden
- Tennis Babe
- Game
- Links
- Contact
 
 

>> Wedden op tennis en andere sport wedstrijden

 
Denkt u te weten wie in vorm is en wedstrijden gaat winnen?
 

1. 888 Sports - €20 gratis

Wedden op tennis bij 888 Sports is erg leuk omdat je de eerste weddenschap van €20 terug krijgt indien je verliest. Je kunt dus eigenlijk een eerste bet gratis maken.

 

2. Unibet Sports

Unibet Sports staat erom bekend een erg groot aantal sport wedstrijden te volgen waarbij je direct live kan inzetten op de winnaar. Op het moment van schrijven zijn er 213 tennis wedstrijden waar je op kunt inzetten waaronder Australian Open wedstrijden, ATP toernooien en ook Davis Cup wedstrijden.

3. Betfair - GPB 30,00 gratis

Ook Betfair is een officiele Engelse betting operator. Naast uiteraard vele voetbalwedstrijden zijn er ook bij Betfair genoeg tennis wedstrijden om geld op in te zetten.Je betaalt bij Betfair maximaal 5% commissie.Ook krijg je voor je eerste weddenschap maximaal 30 GBP terug als je verliest.

4. PartyBets - €25 bonus

Plaats direct een weddenschap en houdt live de scores bij! Bij PartyBets is het mogelijk om te gokken met iDeal
championsleague
 
Ga direct naar PartyBets: www.partybets.nl
Let er goed op bij het sportwedden dat je de betrouwbare websites uit kiest, je kunt dan wel gokken met ideal, dit betekent niet altijd dat het de beste gok site is. Voor vele sport weddenschappen kun je bij diverse sport sites terecht die allemaal weer andere voorwaarden en kosten hanteren. Binnenkort zullen wij meer informatie over deze sites geven.
copyright atptour.nl 2007